Talent uit Krispijn speelt in Dans musical Snow White & 7 Breakers

17 oktober 2016
Talent uit Krispijn speelt in Dans musical Snow White & 7 Breakers

DORDRECHT - De acht kinderen en jongeren op de foto zijn afgelopen zaterdag uit een grote groep enthousiaste kinderen en jongeren geselecteerd om hun danstalent op het grote podium van Kunstmin te laten zien. Ze zijn via een speciale dansworkshop en audities door twee dansdocenten van het AYA Danstheater uitgekozen. Ze krijgen een plekje in de Dans musical Snow White & 7 Breakers van AYA Danstheater. Deze voorstelliing is op 5 november te zien in de Kunstmin.

MEE Buurtwerk en Kunstmin hebben samen aan dit participatieproject gewerkt.  Er is specifiek naar kinderen en jongeren uit Krispijn met talent en interesse in dans gezocht. De acht Kinderen/jongeren zijn uiteindelijk uitgekozen om klaargestoomd te worden om mee te dansen met professionele dansers in de musical. Ze gingen uit hun dak toen ze hoorden dat ze mee mochten doen. De andere kinderen/jongeren gaan hen in ieder geval ook zien, want ze hebben een gratis entree kaartje gekregen. Er zijn nog kaarten te koop voor deze musical die geschikt is voor het hele gezin. Het oeroude sprookje is in een nieuw modern jasje gestoken met zang en veel dans.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.