Inschrijven voor tiende Drechtstadloop tot 27 oktober

17 oktober 2016
Inschrijven voor tiende Drechtstadloop tot 27 oktober

DORDRECHT - De Drechtstadloop 2016 staat voor de deur. Gezien het aantal inschrijvingen lijkt het erop dat ze haar vorige record gaat breken. Ruim 2300 mensen zullen er meelopen.  Deze halve marathon is op zondag 30 oktober en tot 27 oktober kun je je nog inschrijven.

Inmiddels heeft De DrechtStadLoop in haar 10 jarig bestaan een plekje op de halve marathon kalender veroverd. Met ruim 220 medewerkers staat de organisatie klaar om alle lopers en loopsters  door de oudste stad van Holland te loodsen. Het zal gezellig druk worden op deze koopzondag. Met muzikale ondersteuning is het voor lopers en toeschouwers weer een aansprekend evenement.

Het programma:
13.20 uur Albert Schweitzer Puppyrun
13.30 uur Albert Schweitzer jeugdloop
13.40 uur 3 km Baan/Hienekamploop
13.40 uur 5 km Prestatie en ASZ bedrijvenloop
14.25 uur 10 km Prestatieloop
14.35 uur Agro Delta 1/2 marathon

Via www.drechtstadloop.nl kan tot 27 oktober digitaal nog worden ingeschreven. En als u nog later  besluit deel te nemen, kunt u inschrijven op zondag 30 oktober vanaf 11:30 tot een half uur voor de start van uw loop, in de Statenschool. Kijk voor de laatste informatie op: www.drechtstadloop.nl Het zal druk worden, kom daarom op tijd en voorkom teleurstellingen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.