Raadsleden brengen 25 oktober werkbezoek aan RTV Dordrecht

18 oktober 2016

DORDRECHT – Gemeenteraadsleden van Dordrecht brengen dinsdag 25 oktober om 17 uur een werkbezoek aan RTV Dordrecht.
De raadscommissie sociale leefomgeving heeft dit uitgeschreven.

Het bezoek is op voorhand politiek geladen. Dordrecht lijkkt verdeeld te zijn over een reeds ingeboekte bezuiniging voor de lokale omroep, die tot 31 december 2017 over de zendmachtiging beschikt. Media-wethouder Piet Sleeking wil aan de eerder gemaakte afspraken vast houden, maar sommige partijen zeggen soepeler te willen zijn voor de omroep. De columnisten van Dordt Centraal en AD De Dordtenaar hebben kritische kanttekeningen gemaakt bij de toekomst plannen van de omroep, omdat het zogeheten verdienmodel altijd onder druk staat.

In de loop van 2017 kunnen behalve RTV Dordrecht ook andere partijen zich melden in Hilversum om in aanmerking te komen voor de zendmachtiging 2018-2023.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.