Parkeervergunningen Dordrecht binnenkort digitaal

06 juli 2016
Parkeervergunningen Dordrecht binnenkort digitaal

DORDRECHT - De gemeente Dordrecht werkt aan het digitaal maken van de parkeervergunningen. Zij verwachten dat nieuwe aanvragen vanaf oktober 2016 volledig digitaal verlopen.

Nieuwe vergunninghouders krijgen dan geen papieren vergunning meer voor achter de voorruit. Bewoners en bedrijven die al een vergunning hebben, krijgen eind augustus 2016 een brief.  Daarin lezen zij wat er voor hen gaat veranderen. De verwachting van de Gemeente Dordrecht is dat ook voor hen vanaf januari 2017 de digitale vergunning ingaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.