Beter voor Dordt: 'Niet alleen de krant is relevant'

28 oktober 2016 door Hennie van der Zouw
Beter voor Dordt: 'Niet alleen de krant is relevant'

DORDRECHT - Voor informatie over omgevingsvergunningen is de Dordtse inwoner aangewezen op het wekelijkse gemeentenieuws in de Dordt Centraal. Wat Beter Voor Dordt betreft is dit niet meer van deze tijd. Inwoners die aan de voorkant betrokken willen zijn bij veranderingen in hun nabije omgeving, moeten op meer manieren worden bediend dan alleen via de krant.

Beter Voor Dordt wil dat er op korte termijn de mogelijkheid komt om via e-mail geinformeerd te worden over omgevingsvergunningen. Tijdens de begrotingsbehandeling is de wethouder dan ook verzocht dit in het komende jaar te regelen. Mogelijk komt er een motie met die strekking tijdens de begrotingsbehandeling in de gemeenteraad van 8 november.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.