Nieuwe Column van Bert den Boer met de titel 'Friese vlag'

03 november 2016 door Hennie van der Zouw
Nieuwe Column van Bert den Boer met de titel 'Friese vlag'

DORDRECHT - In zijn nieuwe column vraagt Bert den Boer zich af hoe het afgelopen is met de man in een Fries shirt die meedeed aan de Drechtstadloop.

Hier vast een voorproefje van de nieuwe column: 'Hoe zou het afgelopen zijn met de man die in een Fries shirt meedeed aan de Drechtstadloop? Ik passeerde hem rond het zeven kilometerpunt en hoorde hem hijgen, steunen en kreunen. ‘Hoe ver nog?, vroeg hij, waarna hij hardop ‘zeven, zeven, zeven’ herhaalde.' Lees hier de rest van de column.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.