Poffertjesmiddag betekent: 'Smullen in De Sterrenlanden'

15 november 2016 door Hennie van der Zouw
Poffertjesmiddag betekent: 'Smullen in De Sterrenlanden'

DORDRECHT - Bewoners van Het Spectrum De Sterrenlanden smulden dinsdagmiddag van heerlijke poffertjes. Leerlingen van basisschool Het Kristal bakten deze oer-Hollandse lekkernij samen met het restaurantteam van De Sterrenlanden. Terwijl ze allemaal aan het eten waren, zorgde accordeonist Gerrit Jansen voor sfeervolle muziek.

Regelmatig komen leerlingen van Het Kristal naar De Sterrenlanden om samen met de bewoners deel te nemen aan activiteiten. Deze samenwerking is een initiatief van vrijwilliger Pim Konijnenberg.
“Het is telkens bijzonder om te zien hoe de kinderen en ouderen zich samen amuseren. Voor de leerlingen is het leerzaam en de ouderen genieten van deze momenten”, vertelt Ingrid Bezemer, activiteitenbegeleidster van Het Spectrum.

(Foto © Het Spectrum)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.