Transformatie van School Vest tot Het Gastenhuis Dordrecht is een feit

15 november 2016 door Hennie van der Zouw
Transformatie van School Vest tot Het Gastenhuis Dordrecht is een feit

DORDRECHT - De transformatie van School Vest tot Het Gastenhuis Dordrecht is een feit. Het Gastenhuis biedt een kleinschalig thuis met 24-uurs zorg aan mensen met dementie. De belangstelling is groot. Er zijn nog maar enkele appartementen beschikbaar.

Open Huis
Op 26 november is iedereen van harte welkom in Het Gastenhuis Dordrecht tussen 10.00u en 15.00u. Bezoekers worden ontvangen in de woonkamer door zorgechtpaar Ronald en Trudie Zwiers en hun complete team medewerkers. Er worden de hele dag rondleidingen gegeven.

Wie vragen heeft, kan contact opnemen met Trudie en Ronald Zwiers via dordrecht@hetgastenhuis.nl of 06 - 23 05 78 83. Meer info is ook te vinden op www.hetgastenhuis.nl/dordrecht

Over het Gastenhuis
Het Gastenhuis Dordrecht maakt onderdeel uit van een landelijke zorgformule en biedt zorg aan mensen met dementie. In elke vestiging kunnen 20 mensen wonen. Daarnaast zijn mensen die nog thuis wonen van harte welkom in de sociëteit. Zorg aan huis zal worden opgestart indien daar in de omgeving behoefte aan is. In de zorg wordt nauw samengewerkt met mantelzorgers, de bestaande sociale netwerken van de gasten en met de lokale middenstand. Er zijn ook Gastenhuizen in ontwikkeling in Vleuten, Leusden, Roden, Teteringen (Breda), Druten en Oosterbeek. Voor meer informatie kunnen mensen terecht op www.hetgastenhuis.nl.

Inwonend zorgechtpaar
Elke vestiging wordt geleid door een inwonend zorg(echt)paar dat zelf ook sociale verankering zoekt in de wijk en gemeente. In Dordrecht zijn dit Trudie en Ronald Zwiers. Zij zullen er voor zorgen dat het Gastenhuis echt deel gaat uitmaken van de wijk, en hun gasten een rol kunnen blijven spelen in de maatschappij. Op deze wijze kunnen zij hun gasten een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven bieden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.