Band Boost 2016 dendert door (+ video)

06 januari 2016
Band Boost 2016 dendert door (+ video)

DORDRECHT - Na een succesvolle eerste voorronde van Band Boost 2016 is het nu tijd voor de ronde twee. Op zaterdag 9 januari 2016 vindt de voorronde ‘Pop/Rock’ plaats in de Talent Stage in het Energiehuis. Een overzicht van alle data, meer informatie over de competitie en muziek van alle deelnemende bands is te vinden op www.popcentrale.nl/band-boost

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop, Rock en Pop/Rock.

Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 9 januari 2016 is het tijd voor de tweede voorronde in de categorie Pop/Rock. De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

Raise the Ace – Hard Funk – Rotterdam
Fools for Soul – Soul/ Funk – Rotterdam
Code B – Nederpop – Rotterdam
Nicolas Joan – Rock – Zwijndrecht
Rocksville – Pop/ Rock – Hardinxveld- Giessendam

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars strijden tegen elkaar in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale, die op zaterdag 25 april in de Power Stage in het Energiehuis plaats vindt.

Meer weten? Kijk en luister via de volgende video.

Foto: Lukewarm Ocean tijdens Voorronde 2 Band Boost 2015, gemaakt door P. Verheijen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.