Band Boost 2016 nadert ontknoping

08 maart 2016
Band Boost 2016 nadert ontknoping

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Na weer een succesvolle derde voorronde van Band Boost 2016 is het nu tijd voor de vierde en laatste voorronde in het genre ‘Rock’.

De Band Boost is dé bandcompetitie in Dordrecht en omstreken. De competitie houdt vier voorrondes in de categorieën Loud, Pop/Rock, Pop en Rock en. Tijdens deze vier verschillende voorrondes komen muziekliefhebbers, programmeurs en muzikanten bijeen om het nieuwste aanstormende poptalent ontdekken.

Op zaterdag 12 maart 2016 is het tijd voor de vierde en laatste voorronde in de categorie Rock, deze vindt plaats in de Talent Stage in het Energiehuis te Dordrecht. Muziek van alle deelnemende bands en meer informatie over de competitie is te vinden op  www.popcentrale.nl/bandboost.

De volgende bands zullen tegen elkaar strijden om een finaleplaats of een plek in de halve finale:

The Empyrean – Hard Rock – Zwijndrecht
The Pendulum’s Motion – Rock – Rotterdam
The Janissaries – Rock/ Blues/ Arabic – Dordrecht
The Unchanged Plan – Hardrock/ Punk – Zwijndrecht
Mudbone – Blues/ Rock – Dordrecht

De bands worden door zowel een vakjury als door het publiek beoordeeld. De publiekswinnaars zullen tegen elkaar gaan strijden in de halve finale en de jurywinnaars gaan direct door naar de finale. Zowel de halve finale als de finale vinden plaats in het Energiehuis. De halve finale zal op zaterdag 9 april in de Talent Stage plaats vinden en de finale staat gepland op zaterdag 14 mei in de Power Stage van Bibelot.

Meer weten? Kijk en luister via de volgende link naar de bands van voorronde vier: http://www.popcentrale.nl/Voorronde-4-ROCK

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.