Mode retailer Jac Hensen komt naar de Visstraat

18 november 2016
Mode retailer Jac Hensen komt naar de Visstraat

DORDRECHT - Jac Hensen gaat zich vestigen in het voormalige pand van een sportoutlet gevestigd aan de Visstraat 27, het pand wordt momenteel volledig teruggebracht in originele staat, langzaam wordt er weer een stukje vergane glorie zichtbaar. Jac Hensen streeft naar een opening begin maart. De aankomende vestiging vertegenwoordigt ruim 500m2 aan verkoopvloeroppervlakte.

Lars Woordes, Marketing& communicatie manager van Jac Hensen: "Dordrecht wordt de eerste uitbreiding naar de randstad, er is bewust gekozen voor Dordrecht omdat Jac Hensen daar zowel on- als offline een grote groep klanten heeft uit de regio Zuid-Holland. Momenteel heeft Jac Hensen 11 vestigingen en een webshop en is gevestigd in midden- oost Nederland, waar Jac Hensen inmiddels geen onbekende is."

Familiebedrijf
"Jac Hensen is een familie bedrijf met een persoonlijke stijl. Als de klant binnenstapt, weet de klant wat die kan verwachten: échte aandacht en passie voor mannenmode. Jac Hensen biedt zekerheid dat de klant zal slagen. Het enthousiasme en vakmanschap, vind je terug in de collecties. Jac Hensen gelooft in stijl, kwaliteit en eerlijke prijzen. Wereldwijd volgt de keten de laatste trends,  en zijn continu opzoek naar de mooiste merken, de juiste partners, de beste stoffen en de beste deals. Jac Hensen is pas tevreden als de klant voelt dat het goed zit."

Jac Hensen heeft onlangs 3 prestigieuze prijzen weten te behalen namelijk; ABN AMRO Beste winkelketen van Nederland in de categorie herenmode 2016 - 2017, ABN AMRO Beste webshop van Nederland in de categorie herenmode 2016 – 2017 en vervolgens de Cross-Channel award 2016 - 2017. Ze heeft deze overwinning binnen gehaald door op 7 van de 9 beoordelingscriteria  het hoogst te scoren, deze verkiezing werd landelijk vertegenwoordigd door 277.000 consumenten. De hoogste score is behaald op het gebied van service, op klantvriendelijk personeel scoort Jac Hensen maar liefst een 8,88 en op het gebied van deskundigheid een 8,76.

Met deze kracht gaat Jac Hensen de nieuwe winkel in Dordrecht met belangstelling tegemoet. De vestiging krijgt een geheel vernieuwde uitstraling van de formule en wordt voorzien van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen de huidige formule en gaat daarnaast een aantal nieuwe merken verwelkomen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.