Sushi & grill restaurant Asahi opent haar deuren

24 november 2016

DORDRECHT - Op de plek waar Humphrey’s restaurant heeft gezeten, aan het Stationsplein 36 tegenover het Centraal Station, komt restaurant Asahi. Op dinsdag 29 november opent ze haar deuren. Het sushi & grill restaurant biedt gerechten uit de Japanse en Aziatische keuken, die variëren van sushi tot aan vis-, vlees- en grillspecialiteiten.

Momenteel is de verbouwing nog gaande. Er is veel veranderd. Eigenaar Pak Wong: “De keuken en de tap zijn op dezelfde plek gebleven, maar het interieur van Humphrey’s was verouderd. We hebben het geschilderd en meer naar onze stijl veranderd.”

Pak heeft hiervoor 4½ jaar een restaurant gehad met een soortgelijk concept in Hengelo, wat hij verkocht heeft. “Mijn schoonfamilie komt uit Dordrecht en mijn vrouw ook. Zelf kom ik uit Hengelo. Omdat de afstand een issue werd, zijn we naar Dordrecht verhuisd. Zelf doe ik het management, mijn schoonfamilie staat achter de sushi bar en mijn schoonvader doet de warme keuken”, vertelt Pak. Omdat zijn vrouw net bevallen is werkt zij even niet mee.

Met de opening heeft Asahi op facebook een actie, waar ze op 5 x 2 persoonsdiners trakteert. Verder is er een ‘All you can eat’ concept en een actie met kinepolis, een arrangement met film en diner.

Door Ton Ve

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.