Werk van Dini Borst te koop in Pictura

25 november 2016

DORDRECHT - Kunst was een passie van Dini Borst, maar ook anderen enthousiast maken voor kunst was een hartstocht: Dini leefde voor de kunst. Ze maakte uiteenlopende werken en beperkte zich niet tot één discipline. Van grafiek tot keramiek, Dini maakte van alles. Zo maakte ze foto's in grote steden van leefomstandigheden en ontwierp ze de penning 'Van tekenen naar digitaal'. Dit winnende ontwerp was uitgevoerd naar aanleiding van de ontwerpwedstrijd voor het 225 jarig bestaan van Teekengenootschap Pictura in Dordrecht.

Op 14 augustus overleed Picturalid Dini onverwacht en nu wordt haar werk in Pictura te koop aangeboden. Hiermee proberen ze haar liefde voor kunst voort te zetten en te delen met anderen. In nagedachtenis van Dini doneert de familie een gedeelte van de opbrengst aan goede doelen, aldus Monique de zus van Dini.

De familie van Dini zal haar werk aanbieden op vrijdagavond 9 december van 19 tot 22 uur en zaterdagochtend 10 december van 10 tot 13 uur in de grote zaal van Pictura.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.