Themadagen bij Hotel 'El Mundo' zijn al bekend

02 november 2016
Themadagen bij Hotel 'El Mundo' zijn al bekend

DORDRECHT - Hotel El Mundo, een hotel georganiseerd door de studenten van Hogeschool Tio Eindhoven, Utrecht en Hengelo. Elk jaar organiseert hogeschool Tio een Hotel- en Eventweek, tijdens deze week, van 28 november t/m 2 december van dit jaar, zullen de studenten zelf een hotel overnemen en gaan runnen.

In Hotel El Mundo zal elke dag een land centraal staan. De landen zijn inmiddels bekend.

Maandag: USA
Dinsdag: Nederland
Woensdag: Italië
Donderdag: Oostenrijk
Vrijdag: Frankrijk

Elke dag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden die aansluiten bij het land van de dag. Hierbij kunt u denken aan workshops, seminars, gastcolleges, feestavonden en leuke activiteiten. Op deze manier kunnen de gasten zich even in een ander land begeven. De kaart van de bar en restaurant wordt ook aangepast aan de thema’s.

Meer informatie kunt u vinden op de site: www.hotelelmundo.nl
Ze zijn bovendien ook te vinden op facebook: Hotel El Mundo.

Waar:
StayOkay Dordrecht
Baanhoekweg 25
3313 LA Dordrecht

Wanneer:
28 november t/m 2 december 2016

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.