Over- en opstaphalte voor e-wheels bij het Parkhuis

07 januari 2016
Over- en opstaphalte voor e-wheels bij het Parkhuis

DORDRECHT - De shuttledienst van e-wheels in Dordrecht rijdt sinds november ook in de wijk Dubbeldam. De twee elektrische shuttles zijn er voor iedereen, maar in het bijzonder voor ouderen en voor mensen die slecht ter been zijn. Zij kunnen een shuttle met chauffeur bestellen voor bijvoorbeeld een ritje naar het ziekenhuis of een winkelcentrum.

De wagentjes van e-wheels rijden rond in één bepaalde wijk. Mensen die van de ene wijk naar de andere wijk willen, kunnen over- of opstappen op de hoofdlocatie van het Parkhuis aan de Haaswijkweg Oost 69a. Hier kunnen zij eventueel, voordat zij op- of overstappen, gebruik maken van de vele faciliteiten van het Parkhuis zoals het Beweeg- en Wandelpad, de Beleeftuin en Brasserie de Brink. Hier kan men tegen een kleine betaling tussen de middag en/of op donderdagavond warm eten. Het donderdagavondmenu is terug te vinden op de geheel nieuwe website www.hetparkhuis.nl. Bij het Parkhuis kunnen de shuttles weer worden opgeladen aan de hiervoor speciaal aangelegde laadpalen. Ook is hier de nachtstalling.

De e-wheels shuttles maken ritjes van een paar honderd meter tot zo'n drie kilometer, allemaal voor een vaste prijs van €2 per persoon per rit of wanneer gebruik gemaakt wordt van een strippenkaart voor €1,65. In de wijk Sterrenburg worden wekelijks al zo'n 250 ritjes gemaakt en is het voor veel mensen een uitkomst om mobiel te blijven. Ook in de wijk Stadspolders wordt eerdaags gestart met het aanbieden van de e-wheels dienstverlening. Voor meer informatie www.e-wheels.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.