Studenten verwennen bezoekers Parkhuis voor Serious Request

21 november 2016
Studenten verwennen bezoekers Parkhuis voor Serious Request

DORDRECHT - Op donderdag 1 december worden 25 bezoekers van de Dagondersteuning van het Parkhuis een hele middag in de watten gelegd door 40 studenten van de Hogeschool TIO Eindhoven.

Vanaf 14.00 uur zijn de bezoekers en hun begeleiders welkom in 5 sterrenhotel ‘El Mundo’ in Dordrecht. Om 16.00 uur gaan zij aan boord van een rondvaartboot om door de prachtige Biesbosch te varen.

Om ervaring te krijgen op hotelleriegebied toveren 77 studenten van Hogeschool TIO Eindhoven, Hengelo en Utrecht de StayOkay Dordrecht van 28 november tot en 2 december om in Hotel El Mundo. De winst die het hotel maakt in die periode wordt aan 3FM Serious Request gedoneerd. Het Glazen Huis staat dit jaar in Breda en staat in het teken van slachtoffers van de stille killer: longontsteking.

Het thema van Hotel El Mundo is all around the world. Dit betekent dat het hotel elke dag in het thema van een ander land staat. Hier worden de activiteiten, inrichting en het menu van het restaurant op aangepast. ‘Op deze manier hoeven gasten niet ver weg om een stukje buitenland te beleven’, aldus de studenten.

Meer informatie is te vinden op www.hotelelmundo.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.