Marten Vente nieuwe voorzitter en lid Raad van Toezicht voor het Parkhuis

30 november 2016 door Hennie van der Zouw
Marten Vente nieuwe voorzitter en lid Raad van Toezicht voor het Parkhuis

DORDRECHT - Marten Vente neemt per 1 januari 2017 de voorzittershamer over van Frans van der Walle. Rogier Oet is als lid de opvolger van Ineke van Eekhout-Wiggers. Beiden nemen afscheid conform het rooster van aftreden. Rogier Oet is in het dagelijks leven werkzaam als interim manager bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Marten Vente was tot april 2016 lid van de raad van bestuur van Saffier De Residentiegroep. Verder is hij in diverse functies werkzaam geweest bij onder andere Zilveren Kruis en bij de Parnassia Groep.

Zijn aanstaande voorzitterschap van het Parkhuis ziet hij –net als wij- met veel enthousiasme tegemoet. Vente: “Ik verheug me op het voorzitterschap van de Raad van Toezicht van zo’n mooie organisatie. Het Parkhuis is een koploper in de zorg als één van de deelnemers aan Waardigheid & Trots en heeft de ambitie een regionaal kennis- en expertisecentrum op het gebied van dementie (ook op jonge leeftijd), Korsakov en gerontopsychiatrische problemen te worden. Graag draag ik vanuit mijn toezichthoudende rol de komende jaren bij aan de uitdagende toekomst waar het Parkhuis voor staat.”

De Raad van Toezicht is ervan overtuigd dat de leiding en besturing van het Parkhuis met deze benoemingen op zeer goede wijze gecontinueerd zal worden. Met aandacht voor continuïteit en oog voor de toekomst. We zijn Frans van der Walle en Ineke van Eekhout-Wiggers zeer dankbaar voor hun enorme inzet en bijzondere betrokkenheid bij het Parkhuis en we kijken terug op vele succesvolle jaren!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.