PCOB Dordrecht bestaat zestig jaar in september 2017

02 december 2016

DORDRECHT - De Protestants christelijke Ouderenbond (PCOB) bestaat in september 2017 zestig jaar in Dordrecht. Voorzitter Cor den Dopper laat alvast weten in het verenigingsblad, dat aan het jubileum aandacht wordt besteed. De opzet is om in elk geval in woord en beeld een indruk te gaan geven van zestig jaar PCOB.

Naast Den Dopper zitten Tea Oostenrijk en Tilly Verwaal in de werkgroep, die op 14 september 2017 voor een jubileumbijeenkomst gaan zorgen.

De PCOB telt ruim 800 leden in Dordrecht. Landelijk werkt de bond al samen met de KBO, de Katholieke Bond van Ouderen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.