Dordtse Zwarte Pieten met SintExpress Tour 2016 het land in voor Stichting 'Het Vergeten Kind'

11 november 2016
Dordtse Zwarte Pieten met SintExpress Tour 2016 het land in voor Stichting 'Het Vergeten Kind'

DORDRECHT - Zaterdag reist een deel van de Dordtse Zwarte Pieten, na de intocht in Dordrecht, door naar diverse plaatsen in het land.

Voor de Stichting 'Het Vergeten Kind' zetten zij zich in, om zondag met een tweetal extra lange Dubbeldekker-treinen 750 "Vergeten kinderen" met even zoveel begeleiders op te halen. Kinderen die anders niet aan het Sinterklaasfeest vieren toe zouden komen.

Deze kinderen die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen of er nog mogen zijn, maken deel uit van zo'n 38.000 kinderen in Nederland die in hun jonge bestaan al heel veel leed en narigheid hebben meegemaakt. De Stichting 'Het Vergeten Kind' biedt hen met behulp van heel veel helpers een onvergetelijk Sinterklaasfeest aan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.