Lof voor Dordtse theatermaakster Patricia Filia

27 maart 2010

DORDRECHT -Theatermaakster  Patricia Filia uit Dordrecht is het gezicht van het kleine gezelschaap de Luiaard vrouwe. Oud-gemeenteraadslid Diny Koppens vindt dat wat Patricia voor de cultuur doet een parel. Een pleidooi voor Luiaard Vrouwe nav het boek van A.M Meurs dat prachtig vertaald is naar een hoortheaterspel door Patricia Filia, de bezielende kracht achter de Luiaardvrouwe.

Laten we hopen dat deze kleine pareltjes van cultuur niet verdwijnen door schrappen in subsidies voor kleine gezelschappen, want dan krijgt de armoede er een dimensie bij.

Meer bij: http://dinykoppens.web-log.nl/

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.