Kerststal, optreden Switch en Stichting Voorlezen in de Wilhelminakerk

07 december 2016
Kerststal, optreden Switch en Stichting Voorlezen in de Wilhelminakerk

DORDRECHT - In de Wilhelminakerk, Blekersdijk 41, wordt op dit moment druk gewerkt aan het opbouwen van de prachtige kerststal van de kerk en het omringende decor van bomen en bloeiende planten. De kerststal is in de kerk te zien vanaf zondag 11 december t/m zondag 1 januari, tijdens de erediensten in die periode.

Om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen deze visuele verbeelding van het kerstverhaal te komen bewonderen, is de kerk bovendien op twee zaterdagmiddagen opengesteld voor het publiek, te weten op 10 en 17 december van 14.00 tot 17.00 uur.  Op 10 december zijn er ter verhoging van de sfeer twee optredens van het vocaal dameskwartet Switch (14.30 en 15.30 uur), afgewisseld met het voorlezen van kerstverhalen onder de kerstboom door vrijwilligers van de Stichting Voorlezen. Er is een fijne voorleesplek gemaakt bij de kerststal en onder de kerstboom. De voorlezers starten elk uur met voorlezen.

De eerste keer dat je kan luisteren naar kerstverhalen is om 14.05 uur. De laatste keer is om 16.05 uur. Op 17 december wordt er weer voorgelezen, met mooie kerstmuziek op de achtergrond. Ook is er een sfeervol buffet met Glühwein, warme chocolademelk en oliebollen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.