Bewoner verontrust over afgebroken takken in wijk Sterrenburg

26 september 2016
Bewoner verontrust over afgebroken takken in wijk Sterrenburg

DORDRECHT - Van een zeer verontruste bewoner van de wijk Sterrenburg kregen we onderstaande gegevens door. Donderdagavond 22 september, zo rond 19.30 uur is een gigantische tak van een boom, spontaan afgebroken en op een fietspad en voetpad gevallen, waar net gelukkig niemand liep of fietste.

Dit gebeurde op de Galileilaan, op de drukke brug naar Winkelcentrum Sterrenburg. Ook in het Sterrenburgpark gebeurt het vaak dat een tak tijdens een harde windvlaag van een boom waait. Vorige maand bijvoorbeeld ook op de Rijke Sterren tuin.

Het zogenaamde 'storm-seizoen' is net begonnen, laten we hopen dat er geen ongelukken gebeuren, en dat de gemeente op tijd gevaarlijke bomen van rotte takken kan ontdoen.

Een verontruste bewoner.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.