Oproep: 'Wie heeft indrukwekkende herinneringen aan ziekenhuis Refaja?'

08 september 2016
Oproep: 'Wie heeft indrukwekkende herinneringen aan ziekenhuis Refaja?'

DORDRECHT - Het Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Amstelwijck, het vroegere Refaja gaat sluiten. Maar veel Dordtenaren, 'oud' patienten en 'oud' werknemers van Refaja stellen: "Wij sluiten Refaja…. In ons hart."

Eind dit jaar valt definitief het doek voor de locatie Amstelwijck, bij velen dus beter bekend als ‘Refaja’. Dat kan niet ongemerkt voorbij gaan vuindt men bij het Albert Schweitser Ziekenhuis. Men is daarom op zoek naar iedereen die mooie, indrukwekkende, grappige of bijzondere herinneringen heeft aan dit ziekenhuis. Anekdotes? Oude foto’s? Ontroerende verhalen? Ze horen / zien ze graag, zodat ze eventueel verwerkt kunnen worden in de afscheidsactiviteiten rondom het oude Refaja.

Heeft u zulke indrukwekkende of bijzondere herinneringen aan dit oude ziekenhuis, stuur dan voor 12 september nog een mailtje naar mevrouw Vanessa Neiteler via v.neiteler@asz.nl. "Alvast bedankt en u krijgt sowieso bericht terug."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.