De Merwelanden maakt sandwich van 40 meter

03 september 2014
De Merwelanden maakt sandwich van 40 meter

DORDRECHT - Woon- en zorgcentrum De Merwelanden bestaat 40 jaar. Dat was voor een van de koks, Piet de Waal, aanleiding voor deze ludieke actie. Op woensdag 10 september wordt er in De Merwelanden een broodje gemaakt van maar liefst 40 meter lang: Piets ‘Super Sandwich’.

Dat is 40 meter brood smeren, beleggen met mooie plakken kaas, sappige vleeswaren en knapperige rauwkost! En daarna: opmeten én met elkaar dit reusachtige broodje opeten. De bewoners en het personeel zijn gevraagd om mee te helpen om deze langste sandwich van Dordrecht te maken.

De opbrengst van donaties door deelnemers komt ten goede aan de aanschaf van nieuwe fitnessapparatuur voor de fitnessruimte van De Merwelanden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.