Wandelvierdaagse voor bewoners Merwelanden met Blarenbal toe

01 juni 2015
Wandelvierdaagse voor bewoners Merwelanden met Blarenbal toe

DORDRECHT - Dat de wandelvierdaagse niet alleen voor de jeugd is, bewijst woon- en zorgcentrum De Merwelanden maar weer. Van 9 tot en met 12 juni wordt in de Staart voor de negende keer de Merwelanden Vierdaagse gelopen.

Circa 100 bewoners, medewerkers en vrijwilligers doen er aan mee. In een rolstoel, wandelend met of zonder rollator: iedere deelnemer beleeft op zijn eigen manier veel plezier aan dit sportieve evenement. Het blarenbal na de laatste wandeling op vrijdag is een feestelijke afsluiting van de vierdaagse. De Merwelanden, Haringvlietstraat 515, Dordrecht.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.