Recordaantal deelnemers voor Santarun in Dordtse binnenstad

23 december 2016
Recordaantal deelnemers voor Santarun in Dordtse binnenstad

DORDRECHT - Vanavond werd de vijfde editie van de Santarun in Dordrecht gehouden. Er waren meer dan 1000 deelnemers, een record.

De Santarun is een “funloop” van ongeveer 3 km voor het goede doel, dwars door de prachtige historische binnenstad van Dordrecht.

Met elkaar hebben we maar liefst 19.000 euro opgehaald voor het goede doel. Daarvan gaat 12.500 euro naar de stichting Make-A-Wish. De stichting 'Rotary helpt' ontvangt 5.000 euro. De rest is verdeeld onder scholen en sportverenigingen in Dordrecht. Met name onder de school Dalton Overkampweg en sportvereniging Oranje Wit die door het groot aantal deelnemers de winactie hebben gewonnen.

De cheque werd in ontvangst genomen door Yolanda Koelman, ambassadeur van Make-A-Wish en Miss Universe van 2016.

Voor meer informatie, zie www.santarundordrecht.nl

De loop werd overigens bewust op vrijdagavond gehouden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.