Rivas Zorggroep nodigt uit tot 'Zonnige kijk op Zorg'

07 juli 2016
Rivas Zorggroep nodigt uit tot 'Zonnige kijk op Zorg'

DRECHTSTEDEN - In de zorg gebeuren mooie dingen. Dat komt niet alleen door de inzet van professionals, maar zeker ook door de hulp van mantelzorgers. Onder het mom van ‘Zonnige kijk op Zorg’ nodigt Rivas Zorggroep mensen uit iemand in het zonnetje te zetten. Tot en met september selecteert Rivas iedere week iemand uit alle inzendingen. Als dank voor zijn/haar hulp wordt die persoon met een mooie bos bloemen in het zonnetje gezet.

In ‘t zonnetje
Er is veel veranderd in de zorg, maar iedereen kan blijven rekenen en bouwen op de zorgzame professionals van Rivas. De hulp van familieleden, buren, vrienden en vrijwilligers is hierbij onmisbaar. Rivas waardeert mensen die zich inzetten voor een ander en nog écht zorgen voor elkaar. Daarom zet Rivas deze zomer iedere week iemand in het zonnetje met een mooie bos bloemen.

Draag iemand voor
Mensen die iemand kennen die altijd voor hen (of een ander) klaarstaat, kunnen diegene vanaf maandag 15 juni voordragen voor de campagne Zonnige kijk op Zorg. Zij kunnen via de actiewebsite www.zonnigekijkopzorg.nl aangeven waarom iemand een bos bloemen verdient. Dat kan de buurvrouw zijn omdat ze regelmatig eten komt brengen. Of een familielid omdat die ook ’s nachts bereikbaar is. Maar ook een professionele zorgverlener kan in het zonnetje worden gezet.

Meer informatie
Rivas heeft een zonnige kijk op zorg en denkt in mogelijkheden om mensen zo lang mogelijk veilig en zelfstandig thuis te laten wonen. Ook voor (aanstaande) ouders en kinderen regelt Rivas de zorg en stemt deze af op hun wensen en behoeften. Hartelijkheid, aandacht en respect nemen daarbij een belangrijke plaats in.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.