Kosteloos krukken of rollator lenen met Rivas Voordeelpas

05 augustus 2016
Kosteloos krukken of rollator lenen met Rivas Voordeelpas

DORDRECHT -  Het is sinds 1 augustus 2016 mogelijk om met een Rivas Voordeelpas kosteloos voor een periode van 13 weken een loophulpmiddel te lenen, zoals krukken of een rollator. Dat betekent dat mensen in het bezit van deze pas geen last hebben van de in 2013 ingevoerde regeling dat er betaald moet worden voor het huren van loophulpmiddelen vanwege het vervallen van de vergoeding.

Voor het ingaan van deze regeling in 2013, konden mensen die dat nodig hadden vanzelf krukken of een rollator lenen bij een van de Rivas Leef- & gezondheidswinkels in de omgeving. Een enkel is tenslotte snel verstuikt en naarmate we ouder worden, komt een gebroken been of heup vaker voor.

Aanbod van loophulpmiddelen
De volgende loophulpmiddelen worden voor 13 weken kosteloos verstrekt: elleboogkrukken (voor kinderen en volwassenen), reumakrukken, onderarmschaalkrukken, okselkrukken, rollators, looprekken en vierpoot-wandelstokken. Na deze periode krijgen mensen met een Rivas Voordeelpas 10 procent korting op het huren en kopen van eenvoudige loophulpmiddelen.

Rivas Leef- & gezondheidswinkels
U vindt Rivas Leef- & gezondheidswinkels in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Gorinchem, Leerdam en Nieuwegein. Kijk voor openingstijden op www.rivas.nl.

Rivas Voordeelpas
Het aanvragen van een Rivas Voordeelpas kan online via de website www.rivas.nl. Ook is het mogelijk om direct in een van de Rivaswinkels de pas aan te vragen en direct te profiteren van het nieuwe, aanbod loophulpmiddelen. Met de Rivas Voordeelpas kunt u ook gratis deelnemen aan gezondheidschecks en leefstijl-events en krijgt u korting op uitjes, verzekeringen en producten en diensten op het gebied van gezondheid en langer thuis wonen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.