Snelheidsduivel reed met 170 over de Laan der Verenigde Naties

05 januari 2017 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - Op de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht tikte een 28-jarige inwoner dinsdagavond de 170 aan, waar 50 kilometer per uur is toegestaan. Zijn rijbewijs was al ongeldig.

Agenten spreker met bestuurder auto
Tegen half tien reden agenten op de Laan der Verenigde Naties in een onopvallende auto achter een auto, die opvallend hard reed. De bestuurder haalde snelheden van 170 kilometer per uur. Collega’s in een herkenbaar voertuig hielden hem staande.

Het rijbewijs innemen van de man was niet mogelijk. Dat was eerder al gebeurd. En daarna was het ook ongeldig verklaard. De Dordtenaar kreeg twee processen-verbaal –voor de snelheidsovertreding en voor het rijden met een ongeldig rijbewijs- en een dagvaarding uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.