Burenruzie leidt tot vondst wietkwekerij

06 januari 2017
Burenruzie leidt tot vondst wietkwekerij

DORDRECHT - Naar aanleiding van een burenruzie, waarbij een buurman de buren had uitgescholden, is de politie op 4 januari naar de Albertine Agnesstraat gegaan.

Toen de agenten met de betreffende buurman in gesprek wilden gaan bleek deze niet meer thuis te zijn. Hierop zijn ze met zijn vrouw in gesprek gegaan om haar kant van het verhaal aan te horen. In de woning roken ze vervolgens een sterke hennepgeur.

Hierop zijn de agenten, uitgerust met een machtiging tot binnentreden woning, verder gaan kijken in de woning. In de woning werd vervolgens een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoonster is hierop aangehouden voor onderzoek. De hennepkwekerij en de planten zijn geruimd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.