Vannacht inbraak in auto en woning

06 januari 2017
Vannacht inbraak in auto en woning

DORDRECHT -De afgelopen nacht zijn er twee inbraken gepleegd in het centrum en bij de Burgemeester de Raadtsingel. Het betrof een auto en een woning. Eén dader is aangehouden.

Vannacht, op 5 januari, zagen agenten in het centrum van Dordrecht een voor hen bekende auto-inbreker lopen. Zij hielden hierop deze man onopvallend in de gaten en wachtten af wat hij ging doen.

Heel lang hoefden zij niet te wachten, want binnen een minuut was het prijs en zagen zij dat de man het portier van een auto opende en de auto begon te doorzoeken. De auto was in dit geval niet afgesloten. Lang heeft deze 29-jarige Dordtenaar niet van zijn buit (klein geld) kunnen genieten, want voor hij maar enig besef had dat hij op heterdaad was betrapt, zat hij al in de boeien.

De eigenaar van de auto wilde geen aangifte doen tegen de man, waardoor hij in de loop van de ochtend noodgedwongen weer in vrijheid is gesteld.

Woninginbraak
Gisterenavond, omstreeks 23:30 uur, werd er ingebroken in een woning aan de Burgemeester de Raadtsingel. De bewoner was op dat moment niet thuis. Echter, toen deze omstreeks 23:30 uur thuis kwam zag hij de twee vermoedelijke daders weglopen over de Koninginnenstraat in de richting van de Singel. Er is geen signalement van de daders bekend.

Er is door de daders veel buit gemaakt waaronder kleding, koffers, twee flatscreens, playstation 4, laptop, soundbar en geld. Heeft u iets gezien en/of gehoord? Bel dan aub naar 0900-8844 of voor een anonieme melding 0800-7000.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.