Komt er dan toch een winter?

07 januari 2017 door Paul Schrandt
Komt er dan toch een winter?

DORDRECHT - Het is niet meer van deze tijd. Een witte kerst, schaatsen en sneeuwballen gooien. Het klimaat verandert. Een besneeuwde omgeving is iets wat onze kinderen in de toekomst alleen nog in boekjes kunnen zien. En toch is er hoop. Vannacht is het weer even winter geworden. Vannacht kwam er zowaar weer eens sneeuw uit de lucht vallen.

Fotograaf Paul Schrandt zag het toevallig gebeuren en ging op pad, gewapend in een dikke jas, handschoenen, een muts en een camera.

De foto's die hij heeft gemaakt zijn hieronder te zien.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.