Treinverkeer gehinderd door spoordefect Moerdijkbrug

04 juli 2016
Treinverkeer gehinderd door spoordefect Moerdijkbrug

DORDRECHT - Treinreizigers ondervonden maandag 4 juli problemen op het spoor over de Moerdijkbrug bij Dordrecht. Door een kapotte spoorstaaf reden er minder treinen. De treinen die wel reden, mochten niet harder dan 40 kilometer per uur.

ProRail ontdekte het euvel in de nacht van zondag op maandag met een speciale meettrein. De spoorbeheerder verving de spoorstaaf in de nacht van maandag op dinsdag. Tot die tijd moesten reizigers rekenen op vertraging en uitval van treinen van en naar Zeeland en Brabant.

Dinsdagochtend moeten dan alle treinen weer gewoon over de Moerdijkbrug kunnen rijden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.