Schoentje zetten in Huis Van Gijn

16 november 2016

DORDRECHT - In de 19de eeuw vierden de rijke bewoners uitgebreid Sinterklaasavond in Huis Van Gijn met familie, vrienden, gedichten en cadeaus. Op woensdag 23 en 30 november om 13:30 uur mogen kinderen tussen de 4 en 8 jaar in het deftige huis hun schoen komen zetten.

De chique dame mevrouw Van Standt, vertelt op de speelgoedzolder een spannend Sinterklaasverhaal. Maar ondertussen gebeurt er van alles in het grote huis. Is het misschien één van Sint zijn Pieten? Ga maar snel kijken of er iets in je schoen zit! En misschien komt de Goedheiligman zelf ook nog  wel even langs... 

Praktisch
Schoenzetten is €5, dit is inclusief de entree. Reserveren kan via huisvangijn.nl/tickets. Kinderen wonen het feest bij zonder begeleiding van een familielid

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.