Kunstroute Legenden en Idolen leeft voort in interactief medium.

19 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Kunstroute Legenden en Idolen leeft voort in interactief medium.

DORDRECHT - In het kader van de Beeldenstroom Woordenstorm viering afgelopen najaar is de Legenden en Idolen kunstroute georganiseerd. Deze kunstroute was van 14 oktober tot en met 11 november te bewonderen in leegstaande panden en etalages.

Van de kunstroute is nu zelf een legende gemaakt door hem interactief vast te leggen. Met deze interactieve kunstroute ontdek je alle kunstwerken van de 315 jongeren van basisscholen, middelbare scholen en zorginstellingen die zij met 15 kunstenaars hebben gemaakt. Je krijgt ook een kijkje in een aantal panden waar je normaal niet zo snel komt. Zoals de Munt  en de Berckepoort.

De route is interactef gemaakt en je kunt dus zelf door de exposities klikken. Welke je wel en welke je niet (of korter) wilt zien. Daarnaast loop je meteen een leuke route door onze mooie stad. Het is voor het eerst in Dordrecht dat je op deze manier interactief door de stad kunt wandelen.

De interactieve route en meer informatie vind u hier.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.