Gospelkoor Sjofar zoekt nieuwe leden

03 september 2013
Gospelkoor Sjofar zoekt nieuwe leden

DORDRECHT - Zin in een nieuwe hobby zo aan het begin van het nieuwe seizoensjaar? Of heb je altijd al van zingen gehouden maar ben je hier nooit aan toegekomen? Of lijkt zingen jou iets maar weet je niet of je dit wel kunt…kortom een nieuwe uitdaging? 

Interkerkelijk gospelkoor Sjofar zoekt nieuwe leden. Ben je tussen de 18 en 50 jaar oud… dan zijn ze op zoek naar jou. Ze starten dit jaar met een nieuwe dirigente dus ook voor hen een hele nieuwe uitdaging. Het repertoire bestaat uit gedragen nummers tot blackgospel.

Je bent van harte welkom op donderdagavond van 20:15 tot 22:15 uur in de PKN-kerk “de Bron” in  Stadspolders, Dudokerf 30 te Dordrecht.

Naast het zingen, staat het sociale aspect en betrokkenheid om elkaar ook hoog in het vaandel van het koor. Schroom niet om geheel vrijblijvend eens een repetitieavond te bezoeken. Wie weet vind je het wel zo heel leuk dat je lid blijft. 

Voor meer informatie verwijzen we je naar de website: www.gospelkoorsjofar.nl. Een email sturen voor meer informatie mag ook altijd. Er wordt dan  contact met je gezocht. 

Email: sjofar@gospelkoorsjofar.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.