Interkerkelijk gospelkoor Sjofar viert 30-jarig jubileum met optreden

20 januari 2017
Interkerkelijk gospelkoor Sjofar viert 30-jarig jubileum met optreden

DORDRECHT - Op 28 januari viert interkerkelijk gospelkoor Sjofar, onder leiding van Lorena van Boudestein en met begeleiding van een live-band, haar 30 jarig jubileum. Het vindt plaats bij  Muziekcentrum Benevia met als thema: Let’s Celebrate! De aanvang is 20:00 uur en de entree is € 5,00 (€ 2,50 kinderen t/m 12 jaar)

Sjofar is in 1986 opgericht door Bert van der Weiden, en staat sinds 2013 onder leiding van dirigent Lorena van Boudestein - Zander. “Ik wil graag dat het koor een eenheid is”, zegt Lorena over haar motivatie. “Ik wil dat alle stemmen zo op elkaar zijn afgestemd dat het als één stem klinkt. Dat is niet eens zo makkelijk, zeker niet als je zo perfectionistisch bent als ik. We zijn qua repertoire en zangtechniek bezig om nieuwe dingen uit te proberen, maar vooral vind ik het belangrijk dat we samen zin hebben om te repeteren.”

De leden komen allen uit de omgeving Dordrecht en zijn afkomstig uit verschillende kerkgenootschappen. De optredens vinden dan ook plaats tijdens kerkdiensten van uiteenlopende gezindten. Maar het koor treedt niet alleen op in kerken, maar heeft onder andere opgetreden op verzorgingshuizen, het Groot Dordts Korenfestival en het Albert Schweitzerziekenhuis.

Het repertoire bestaat voornamelijk uit gedragen en swingende Engels- en Nederlandstalige nummers, met pianobegeleiding, of met muziek-tracks en soms a-capella.

Kaarten voor de avond zijn te bestellen via: sjofar@gospelkoorsjofar.nl of bij een van de koorleden. Aan de zaal zijn er eveneens kaarten te verkrijgen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.