Groen doet goed zoekt YouTuber!

20 januari 2017 door Eva Baars
Groen doet goed zoekt YouTuber!

DORDRECHT -

Ben jij:
• een echte natuurliefhebber?
• gek op het maken van filmpjes?
• spontaan, enthousiast en een beetje brutaal?
• verslaafd aan YouTube?
• tussen de 10 en 15 jaar oud?

Dan is Groen doet goed op zoek naar jou!

Sinds 2014 laat Groen doet goed Dordtse kinderen zien hoe leuk en fijn het is om buiten te zijn. Om nog beter te laten zien wat voor toffe dingen je buiten allemaal kan doen, zijn we op zoek naar een enthousiaste YouTuber! Iemand die graag voor de camera staat en precies weet hoe je leeftijdsgenootjes enthousiast kan maken. Slootje springen, kampvuurtjes maken, boomhutten bouwen, jij bent overal voor te porren en weet precies hoe je dit op een zo'n leuk mogelijke manier vast kan leggen.

Samen met jou willen wij een reeks filmpjes schieten ter promotie van het activiteitenprogramma van Groen doet goed. Jij bent de ster van deze filmpjes! Deze filmpjes gaan we online verspreiden op onze website, de websites van onze partners en op Facebook. We hopen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen deze filmpjes gaan zien!

Zie jij dit allemaal wel zitten? Meld je dan aan voor de casting op 1 februari!

Bedenk een toffe activiteit in de natuur, maak hier een kort filmpje van (max. 2 minuten) en stuur deze op. Heb je al een eigen YouTube-kanaal? Zet je filmpje dan online en stuur ons de link.

Tijdens de casting krijg je van ons nog een nieuwe opdracht en laat jij ter plekke nogmaals zien wat je in huis hebt.

Wat kun je winnen?

• De winnaar van deze wedstrijd wint een toffe prijs waarmee je zelf nog betere filmpjes kunt maken!

• Promotie van jouw filmtalent via het netwerk van Groen doet goed Dordrecht en Groen doet goed Zuid-Holland


Waar wacht je nog op? Meld je aan!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.