Uitreiking vernieuwde VrijwilligersPas

08 januari 2016
Uitreiking vernieuwde VrijwilligersPas

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Wethouders De Witte uit Zwijndrecht en Van der Linden uit Dordrecht, reiken op vrijdag 22 januari aanstaande om 15.00 uur de eerste VrijwilligersPassen 2016 uit tijdens de feestelijke nieuwjaarsreceptie van het Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (SSKW) aan de Spuiweg 93 te Dordrecht.

‘Make-over’
Voor het 12e jaar realiseert het SSKW de VrijwilligersPas, een cadeautje dat vrijwilligers ontvangen van de organisatie waar ze zich voor inzetten. Op vertoon van de Pas krijgen zij korting bij 177 winkels en culturele instellingen in Dordrecht, Zwijndrecht en omgeving.

Het SSKW heeft de Pas een grootscheepse ‘make-over’ gegeven. Zij heeft niet alleen een andere ‘look’; de Pas en bijbehorende Kortingsbrochure zijn nu ook beter toegankelijk via de moderne media. Anja Wever, die de acquisitie voor de Pas verzorgt, is graag bereid om dit toe te lichten. “Enkele collega’s en ik vonden dat het tijd werd dat de aanbiedingen van de VrijwilligersPas dit jaar makkelijk te downloaden en/of te bekijken zijn via smartphones, notebooks, portables, gewone computers én op papier. Dat is prima gelukt. En van het een komt het ander. Dus hebben we meteen het uiterlijk van de Pas, de brochure én van de website veranderd. Het oogt allemaal wat frisser en strakker. De brochure “Goed Nieuws voor vrijwilligers” heet voortaan “Kortingsbrochure“, de advertenties zijn nu full colour en strakker vormgegeven én op de achterkant van de Pas staat een QR-code, zodat men met behulp van een smartphone meteen de kortingen kan bekijken op de website van de VrijwilligersPas.”

“Hoe leuk is jouw vrijwilligerswerk?”
Dát is het thema van de foto’s die vrijwilligers eind vorig jaar konden insturen naar het SSKW. Uit alle inzendingen zijn er tien uitgekozen die het thema zo treffend weergeven dat zij opgenomen zijn in de tentoonstelling “Hoe leuk is jouw vrijwilligerswerk” op het SSKW. Als dank mogen de inzenders hún foto na afloop van de tentoonstelling mee naar huis nemen.

Gezellige boel
Vrijwilligers zijn op vrijdag 22 januari van half drie tot half zes welkom bij het SSKW op de Spuiweg 93. Na de uitreiking van een aantal VrijwilligersPassen door de wethouders is er volop tijd voor een hapje en een drankje, omlijst door de gezellige muziek van The Wanderers. De vernieuwde website www.sskw.nl is diezelfde middag/avond on-line.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.