Wethouders De Witte en Van der Linden reiken 1e VrijwilligersPassen 2016 uit

25 januari 2016
Wethouders De Witte en Van der Linden reiken 1e VrijwilligersPassen 2016 uit

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT - Wethouders Rik van der Linden uit Dordrecht en Jolanda de Witte uit Zwijndrecht zorgden op vrijdag 22 januari jongstleden voor een feestelijke uitreiking van de eerste VrijwilligersPassen 2016. Zij deden dit tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van vrijwilligerssteunpunt Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk (SSKW), aan de Spuiweg 93 te Dordrecht.

Blij verrast
Ismail Bozkir, voorzitter van het bestuur van vrijwilligerssteunpunt SSKW, benadrukt dat álle vrijwilligers belangrijk werk doen en gewaardeerd worden. Dat is ook de reden dat vorig jaar bijna 300 vrijwilligersorganisaties in totaal bijna 10.000 VrijwilligersPassen hebben aangevraagd: om hún vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Toch zijn er altijd wel vrijwilligers die ‘eruit springen’ en zij worden door hun organisatie voorgedragen om de VrijwilligersPas uit handen van de wethouder te ontvangen. Dit jaar werden zeven blij verraste vrijwilligers naar voren geroepen.

Ophalen van de Passen
Na de uitreiking van de Passen door de wethouders en een champagne-toast op het nieuwe jaar, konden de aanwezigen hun Pas ophalen. Ook in de komende week kunnen de Passen nog worden opgehaald. “En”, benadrukt Bozkir, “vrijwilligersorganisaties kunnen gedurende het hele jaar nog Passen aanvragen”. Hij verwijst hiervoor naar de vernieuwde website www sskw.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.