Uitreiking VrijwilligersPas nu half jaar later

23 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Uitreiking VrijwilligersPas nu half jaar later

DORDRECHT - Sinds 2005 worden de VrijwilligersPassen feestelijk uitgereikt tijdens de Nieuwjaarsreceptie in het pand van het SSKW aan de Spuiweg 93 in Dordrecht. Dat verandert nu.

Uitreiking half jaar later
In de twaalf jaar dat de VrijwilligersPas bestaat, ontvangen steeds meer vrijwilligers een Pas van de vrijwilligersorganisatie waar zij actief zijn, als dank voor hun inzet. Met als resultaat dat ieder jaar een groeiend aantal vrijwilligers de pas ophaalt tijdens de Nieuwjaarsreceptie aan de Spuiweg. “Oergezellig, maar jammer genoeg is de limiet bereikt”, vertelt Anja Wever, die vanaf het begin de acquisitie voor de Pas verzorgt. “De uitreiking is zo’n succes, dat er op dat moment echt te veel mensen in ons pand aanwezig zijn. Daarom is besloten van de nood een deugd te maken. We gaan de VrijwilligersPas niet alleen op een andere locatie uitreiken, maar ook in een andere maand! Dat biedt nieuwe mogelijkheden, misschien organiseren we wel een feest in de open lucht!”

Pas 2016 geldig t/m juni 2017
De VrijwilligersPas zal voortaan geldig zijn van eind juni tot en met juni van het jaar daarop. In het tussenliggende halve jaar, van januari 2017 tot en met eind juni 2017, is de VrijwilligersPas 2016 nog geldig. De meeste donateurs/aanbieders van kortingen hebben hun medewerking toegezegd en accepteren de VrijwilligersPas 2016 tot en met juni 2017. Als altijd vallen enkele donateurs af of zijn kortingen veranderd. Op de websitepagina www.sskw.nl/aanbiedingen/ staan alle wijzigingen vermeld. Voor meer informatie kan men terecht op telefoonnummer 078-2000 223.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.