Man vast voor mishandelen Dordtse vriendin op Mecklenburgstraat

24 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Man vast voor mishandelen Dordtse vriendin op Mecklenburgstraat

DORDRECHT - Een 36-jarige man uit Den Haag is maandag opgepakt in Dordrecht. Hij zou zijn 41-jarige vriendin uit Dordrecht hebben mishandeld en bedreigd.

Ook had hij een vuurwapen op zak. De politie werd gebeld over het voorval. Agenten zagen de man snel daarna op de Mecklenburgstraat en hielden hem aan. Het vuurwapen is in beslag genomen. De man zit vast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.