"Dordtenaar vlagt in het programma wie steelt mijn show"

30 januari 2017 door Hennie van der Zouw
"Dordtenaar vlagt in het programma wie steelt mijn show"

DORDRECHT - De show van Paul de Leeuw roept mensen op die zijn show willen stelen middels een voordracht op TV.  Jason "Calisthenics" Bonam had ook gemaild dat hij de show van Paul wilde stellen met een Calisthenics demo. In de uitzending van "Wie steelt mijn show" van zaterdag 28 januari is te zien dat Jason en zijn vrienden Niels en Kenny een poging wagen om met hun Calisthenics demo de show van Paul de Leeuw te stellen. Ze laten een aantal Calisthenics oefeningen zien waaronder de Human flag van Jason. De jongens dagen Paul de Leeuw ook uit om ook een Calisthenics oefening te doen. In eerste instantie probeert Paul eronder uit te komen. Maar onder luid applaus en gejoel van het publiek besluit Paul de Leeuw toch een Calisthenics oefening te doen. Paul trekt zich 1 keer op met behulp van de jongens.

Voor deze show waren er een aantal kandidaten die zich op hadden gegeven om de show te stellen. Helaas is het Jason en zijn vrienden niet gelukt de show te stelen maar ze hadden wel een uniek moment op TV om wat Calisthenics oefeningen te laten zien en daarbij komt nog dat ze de TV presentator Paul de Leeuw zover kregen mee te doen.

Zie hier de beelden van de TV uitzending van "Wie steelt mijn show".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.