Rituals verhuist naar nieuw pand centrum Dordrecht

31 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Rituals verhuist naar nieuw pand centrum Dordrecht

DORDRECHT - Op woensdag 1 februari aanstaande opent Ingrid Borsje, franchiser van het cosmetica bedrijf Rituals, haar splinternieuwe winkel in Dordrecht. Rituals verhuist naar het hart van het centrum, namelijk de ingang van het Drievriendenhof (tegenover parfumerie Douglas). Het vertrouwde team en assortiment blijven ongewijzigd. Wel krijgt de winkel een nieuwe look en ruimere openingstijden.
De nieuwe vestiging is niet alleen groter dan het vorige pand, maar is ook vriendelijker voor mindervalide en kinderwagens.

Rituals Dordrecht vierde vorig jaar haar 10-jarig bestaan in de stad, hiermee is de winkel in Dordrecht één van de eerste winkels van de winkelketen Rituals. Het populaire Rituals Cosmetics werd vorige week nog uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf van Nederland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.