V&D aapjes dansen in De Sterrenlanden

31 januari 2017 door Hennie van der Zouw
V&D aapjes dansen in De Sterrenlanden

DORDRECHT - De bekende V&D bimbo-box staat sinds kort in Het Spectrum De Sterrenlanden. Na aankoop op de veiling wilde eigenaar Gerrit Drenth de dansende aapjes door Dordrecht laten rondreizen zodat vooral de ouderen kunnen genieten.

Nadat de bimbo-box eerder al in Het Spectrum Vreedonk voor veel blije gezichten zorgde, doet deze het nu in De Sterrenlanden. Al heel wat kwartjes zijn erin gegaan om de jeugdherinneringen op te halen. Bewoonster Anja van Leest geniet dagelijks van de bewegende aapjes en de muziek.

Foto: Petra Brand (Het Spectrum)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.