Op natuurlijke manier krullen in steil haar laten knippen bij Krullen Knip Studio

01 februari 2017
Op natuurlijke manier krullen in steil haar laten knippen bij Krullen Knip Studio

DORDRECHT - Krullen, dat is wat Remko van der Linden maakt in je haar. Als eerste in de regio wordt in zijn nieuwe kapsalon Krullen Knip Studio, Curlsys kniptechniek toegepast. Met deze kniptechniek komt onzichtbare slag of krul tevoorschijn, terwijl wilde ‘onhandelbare’ krullen onder controle worden gebracht. De salon is gevestigd aan de Oranjelaan 66 en wordt op 4 februari om 10.00 uur geopend.

Het klinkt onwaarschijnlijk om zonder permanent krullen in steil haar te kunnen aanbrengen. Maar volgens de speciale kniptechniek worden er natuurlijke krullen of slag in het haar geknipt, mits het haar een bepaalde vorm van slag of krul bevat, en genoeg lengte heeft. Alleen bij kroeshaar is de techniek niet toe te passen.

“Met de curlsys techniek zullen de punten en lengtes krullen en zal haar met slag in de juiste richting vallen. Tegelijkertijd komt er lucht tussen het haar, waardoor het zijn eigen souplesse terug krijgt en veel minder zwaar aan zal voelen. Het haar wordt minimaal 1,5 cm korter, in bundels geknipt (zoals het uit de hoofdhuid groeit), zodat het in een natuurlijke krul valt en zal 3 tot 6 maanden in model blijven zitten!”, is op de website van de studio te lezen.

Als iemand een curlsys behandeling wil maar twijfelt, is hij of zij welkom om vrijblijvend langs te komen bij de studio om de lengte, elasticiteit en de conditie van het haar te laten bekijken. Curlsys krullen knippen neemt wat meer tijd in beslag dan een normale knipbuurt. Het duurt ongeveer 1,5 uur.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.