Politie complimenteert Dubbeldammers vanwege preventie tegen woninginbraken

01 februari 2017
Politie complimenteert Dubbeldammers vanwege preventie tegen woninginbraken

DORDRECHT - Met de overvallen van de afgelopen twee weken in Dordrecht, gisteren nog bij Chantal bijouterie mode waarbij de verdachte is gearresteerd, zou je bijna vergeten dat er ook veel goed gaat in de stad. 

Van de week is de politie van het basisteam Drechtsteden op pad geweest ten behoeve van een preventie actie tegen woninginbraken. Dit keer deden ze de wijk Dubbeldam aan. "Opvallend in deze wijk is, dat zeer veel bewoners het goed voor elkaar hebben", aldus de politie. "Bij de woningen waar het beter kon, zijn we het gesprek aangegaan met de bewoners. Naast de positieve reactie's, gaven de bewoners aan met de preventietips aan de slag te gaan."

Bij veel woningen waren de poorten goed afgesloten en was beveiligingsverlichting ruimschoots aanwezig.
De politie complimenteert de wijk hiervoor op hun facebookpagina.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.