Nieuw landelijk collectief geeft boost aan regionale ondernemers

01 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuw landelijk collectief geeft boost aan regionale ondernemers

DORDRECHT - In onze regio start een voor ons land uniek platform waarmee ondernemers uit de buurt laagdrempelig terecht kunnen om met grote stappen elkaars business te versterken. Op een speciaal ingerichte locatie kunnen zij elke werkdag terecht voor business matchmaking, inspiratie, (net)werkplekken, nieuwe kennis en inzichten en de kans om in een klap toegang te krijgen tot de landelijke markt.

Moderne tijden vragen om moderne oplossingen. Veel ondernemers zoeken naar manieren om gericht en effectief zowel online als offline verbindingen te maken met elkaar.

Met als uitgangspunt Ondernemers Onder Elkaar slaan online ondernemersplatform De Zaak, Seats2meet.com, businessopleider Team Academy en Makro in Dordrecht daarom de handen ineen. Ondernemers kunnen elkaar zonder gedoe ontmoeten op het speciaal hiervoor in de Makro-vestiging ingerichte werk-netwerkplein.

De kracht zit hem in de combinatie van de samenwerkende partijen. Alle ondernemers in Nederland, zoals aangesloten bij De Zaak, Seats2meet, Team Academy en Makro, kunnen op het netwerkplein in de vestiging terecht. Daar kunnen zij werken, inkopen doen en door middel van de intelligente online businessmatchmaking van Seats2meet elkaar op het juiste moment ontmoeten. Offline, maar ook via het online ondernemersplatform van De Zaak kunnen daarna gezamenlijke mogelijkheden verkend worden. Tenslotte zorgen kennisevenementen voor inspiratie; een voorwaarde voor het kunnen gaan zien van nieuwe kansen.

Bijzonder is de kans om in een klap toegang te krijgen tot de landelijke markt. Ondernemers kunnen via nieuwsbrieven van Makro, De Zaak, Seats2meet of Team Academy de spotlight op hun aanbod krijgen. Dankzij het collectief ontstaat zo voor elke lokale ondernemer een mogelijkheid om zijn diensten of producten bij meer dan 1 miljoen collega-ondernemers en potentiële afnemers onder de aandacht te brengen. 

“Ruimte, kennis, netwerken, relevante evenementen, informatie, inspiratie; alles komt op een hyperlokale en laagdrempelige manier bij elkaar en ligt voor het grijpen voor elke ondernemer die écht vooruit wil”, aldus directeur Willem Overbosch van De Zaak namens de drie partijen.

De kracht van Ondernemers Onder Elkaar krijgt vanaf 10 maart ook een plek in het programma ‘Z in Zaken’ op RTL Z. Voor dit programma vinden elke week opnamen plaats op een van de netwerkpleinen.

Foto: Netwerkcoördinator Anasha van Tooren en vestigingsmanager Theo Veling heten ondernemers van harte welkom in het goed uitgeruste netwerkplein in Makro Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.