Dordts Museum wil in de regio workshops gaan aanbieden aan kwetsbare ouderen

01 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Dordts Museum wil in de regio workshops gaan aanbieden aan kwetsbare ouderen

DORDRECHT - Het Dordts Museum wil in onze regio workshops gaan aanbieden aan kwetsbare ouderen. De workshops zijn gericht op actieve beoefening en innerlijke beleving van kunst: wat kan je nog, jezelf uitdrukken, zelfvertrouwen, plezier ontdekken wat kunst met je kan doen. Ze hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan het verminderen van eenzaamheid en het bevorderen van sociale contacten.

Voor het uitvoeren van deze workshops zijn ze op zoek naar organisaties die samen met hen de workshops willen opzetten. Er is al een heel lesplan gemaakt en de workshops zijn eerder uitgevoerd in Amsterdam en toen georganiseerd door het Van Gogh Museum. Meer informatie hierover kun je vinden via: http://kunstmaaktdemens.nl/

Tot september kunnen zij gratis workshops organiseren samen met/en bij maatschappelijke organisaties.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.