Dinsdag 21 februari laatste gemeenteraadsvergadering met burgemeester Arno Brok

05 februari 2017
Dinsdag 21 februari laatste gemeenteraadsvergadering met burgemeester Arno Brok

DORDRECHT - De gemeenteraad van Dordrecht komt op dinsdagmiddag vanaf 14 uur de laatste keer bijeen onder voorzitterschap van burgemeester Arno Brok. Drie dagen later is er een besloten raadsvergadering en een afscheidsreceptie vanaf 16 uur in het museum van de eerste burger van Dordrecht. Zijn verhuizing naar Friesland, waar hij eerder vanuit leerdam  naartoe ging. gaat snel:

(persbericht provincie Friesland)

Vanaf zijn eerste dag als commissaris van de Koning woont drs. A.A.M. Brok in de provincie Fryslân. Hij vestigt zich op 1 maart in Balk. De heer Brok woont nu nog in Dordrecht, waar hij op 24 februari afscheid neemt als burgemeester.

In Balk huurt de heer Brok aan de Van Swinderenstraat een woning van de Vereniging Hendrick de Keyser. Dit is een organisatie die architectonisch of historisch waardevolle huizen verwerft, restaureert en verhuurt. In Balk gaat het om een woning uit de 18e eeuw die ooit toebehoorde aan de familie Poppe, die handelde in boter.

Vanuit Balk oriënteert de heer Brok zich op de Friese koophuizenmarkt.

Op 1 maart is de installatie van de nieuwe commissaris, tijdens een vergadering van Provinciale Staten.

Foto © Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.